Det kan jeg hjælpe dig med

Journalistik:

Jeg kan skrive den gode historie til dit magasin/blad/hjemmeside. Jeg skriver primært om sundheds-, social- og velfærdsstof. Men jeg har også skrevet om musik, sport og rejser. Min baggrund som statskundskaber og journalist og erfaringer fra medlems- og politisk styrede organisationer gør, at jeg har en forståelse for det politiske system, og hvordan en politisk organisation fungerer. Det er en stor fordel, når jeg skal løse journalistiske opgaver om komplicerede politiske eller faglige problemstillinger.

Presse- og kommunikationsarbejde:

Har du brug for en knivskarp pressemeddelelse, medieomtale i lokale, regionale eller landsdækkende medier eller at få lagt en kommunikationsstrategi for dit nye politiske udspil, holdningskampagne eller produkt? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg har mere end 10 års konkret erfaring med alle hjørner af presse- og kommunikationsarbejde – både fra min tid i Danske Regioner, kommunikationsbureauet Operate og Lægeforeningen og som freelancer.

SoMe:

Skal du have lagt en strategi for din organisation eller virksomheds brug af Twitter, Facebook og Instagram? Eller har du bare brug for konkret hjælp til at komme i gang med at bruge de sociale medier eller til at få skærpet din profil? Tag fat i mig og få et godt tilbud på at få styrket din SoMe-indsats.

Taleskrivning:

Skal din formand eller talskvinde holde en vigtig politisk tale? Skal han/hun holde en juletale for medarbejderne? Eller skal du selv holde en tale til dit bryllup, jubilæum eller afskedsreception? Jeg kan gøre din tale vedrørende, sjov og skarp – uanset lejligheden. Jeg kan skrive hele talen fra bunden, eller jeg kan give dig feedback på et udkast. Vi tager udgangspunkt i dit behov for hjælp til at skrive en god tale. 

Hjælp til jobansøgninger:

Er du kørt fast i jobsøgningen? Jeg kan målrette din jobansøgning til lige netop det job, du søger, så du har større chance for at komme til samtale. Samtidig kan jeg give dig feedback på dit cv, så ansøgning og cv hænger sammen.